Circle K Hatlane

thumb_up 149990 likes
favorite 755 favorites
Schweigaards gate 16
0191 Oslo, Норвегия
phone
Click to show phone

Circle K Hatlane Company Information

Обща информация

Circle K Norge er en av Norges ledende bensinstasjonskjeder med fokus på miljøet. Circle K Norge har nær 500 utsalgssteder for bensin og diesel i Norge. Dette nettverket er satt sammen av ulike typer stasjoner - fra små, lokale kjøpmenn med et par drivstoffpumper til de store servicesentrene med et bredt utvalg tjenester og varer.

I tillegg til drivstoff og enkel bilservice tilbyr flertallet av Circle K Norges stasjoner både fast food, kiosk- og dagligvarer. På Circle K har vi over 250 bilvaskanlegg rundt om i landet. Utleie av tilhengere finnes også på enkelte av våre stasjoner. Selskapet driver også salg og distribusjon av energiprodukter som fyringsoljer og parafin, drivstoffer til biler, fly, båter og stasjonære motorer samt smøremidler og gass.

Dette er reglene for Circle K Norges Facebook-side:
Circle K Norges Facebookside kan kun brukes på en ikke-kommersiell måte. Det er ikke tillatt å poste innlegg som inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner og lignende. Slike innlegg vil bli fjernet uten forvarsel.

Vi aksepterer og forbeholder oss retten til å fjerne kommentarer eller innhold som strider mot loven, eller er av rastisk, seksuelt eller voldelig karakter. Kommentarer/innlegg som innholder injurierende karakteristikker av kjønn, rase, religion eller seksualitet vil også bli fjernet.

Circle K Norge forbeholder seg retten til på et hvilket som helst tidspunkt å slette innlegg vi mener er i strid med våre grunnregler. Videre forbeholder vi oss retten til, uten forvarsel, å nekte brukere vi mener ikke overholder grunnreglene, adgang til å poste nye innlegg på vår side.

Circle K Norge tillater ikke innlegg som er trakasserende, bevisst sprer usannheter eller som på annen måte vil oppfattes som upassende. Søk å vise respekt for menneskers egenart og identitet, privatliv, hudfarge, etniske opprinnelse, nasjonalitet og livssyn

Schweigaards gate 16 Oslo

Работно време
понеделник:
08:00 - 16:00
вторник:
08:00 - 16:00
сряда:
08:00 - 16:00
четвъртък:
08:00 - 16:00
петък:
08:00 - 16:00
събота:
08:00 - 23:00
неделя:
09:00 - 23:00
Паркинг
Компанията разполага с паркинг.
Phone number
+4770155269
Linki
Социални акаунти
Ключови думи
Ремаркета под наем

Circle K Hatlane Отзиви

Как оценявате тази компания?

Вие ли сте собственик на тази компания? Ако е така, не пропускайте възможността да актуализирате профила на фирмата си, да добавите продукти, оферти и по-висока позиция в търсачките.

Подобна страница за вашия бизнес? Уверете се, че всеки може да намери вас и вашата оферта. Създайте своя специална фирмена страница в Yellow Pages Network - това е просто и лесно!
Добавете вашата компания